Sopot er en liten by med spa-resorter ved kysten i Polen 

(ligger tett inntil Gdansk)

Hotell

Baltica Residence

www.balticasopot.pl

Na Wydmach 13, Sopot

Spaet ligger 100m unna – i Villa Baltica (som Baltica Residence tilhører)

Ta kontakt for en full liste av et stort utvalg Spabehandlinger (på engelsk).

Du får 15% avslag på alle behandlinger.

Baltica Restaurant

frokost inkludert i romprisen i tillegg til meny à la carte med 15% avslag for deltakere.

Fala Beach Bar

du får 15% avslag på menyen. Unn deg med en dessert rett på stranda!

 

 

 

Instruktører

Gjestelærer
Sandra Kvam

Sandra startet med yoga for over 10 år siden, og sakte men sikkert viste yogaen henne en bedre vei til å håndtere stress, finne tid til å roe ned, egenkjærlighet, samt latter og glede med venner og familie. Yogaen viste henne også en vei innenfor Healing og Akupunktur og disse ulike elementene har tilsammen blitt en del av hennes liv, og hjelper henne i hverdagen.
Sandra har yoga erfaring fra ulike land i Asia, Sør Amerika og i Norge, og fullførte en 200hr «Multi style» Yogalærer utdanning ved Axelsons yogaskole i Oslo 2016, og reiste for å undervise yoga i India etter endt utdanning sammen med sin sønn på da 4 år. Hun underviste også yoga for voksne og barn i Mexico.

I India bygget hun videre på sin yogautdanning ved å ta en 300hr tradisjonell Hatha utdanning i 2017 hvor det var mye vekt på anatomi «Alignement» og pust.
Hun reiser fremdeles til India for å hente inspirasjon, og skal i mai videreutdanne seg innenfor yoga for barn med spesielle behov ved siden av studiene hun tar på Steinerhøyskolen.

Hovedlærer
Agnes Staniak

Yoga har alltid vært en stor del av hennes liv. Selv om hun har en universitetsutdannelse og hadde en daglig jobb er det bare på hennes matte hun opplever en ekte oppfyllelse og tilfredshet. Det var i 2011 da hun tilegnet seg til en daglig yoga og mindfulness praksis. Helt siden har hun trent med instruktører av ulike yogabakgrunn og prøvd forskjellige yogastiler som har hjulpet henne å utvikle som en lærer og skape sin egen måte å undervise på. Etterhvert ble det åpenbart at den eneste veien hun kunne ta var å slutte jobben, reise til Asia til å få en yogalarerutdannelse og begyne å dele lidenskapen med alle de som er tiltrukket til yoga, mindfulness og en sunn livsstil. Hun har tatt flere yogalærer kurs innen Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Yoga for barn, samt med Pilates.
“Folkflest ser Yoga som en personlig, nesten intim, praksis som (dersom du lar den) kan gi deg opplevelser utover den fysiske. På yoga matten kan kroppen bli mer enn et objekt eller et mål i seg selv, den blir et verktøy. Og dette verktøyet er designet til å føle seg mye bedre enn vi tror. Jeg tilbyr min veiledning for deg å jobbe med det du har og der du er innenfor kroppen sine grenser. Yoga er din egen praksis.”

2250kr
før 15.04
2750kr
etter 15.04
Yoga opplevelse yoga- og meditasjonsklasser både morgen og kveld (på konferansesalen på hotellet eller på standa) , YourYoga inviterer til felles middag den første kvelden, samt med smoothies og te mellom klasser, du får 15% rabatt på spaet, restauranten og beachbaren

I TILLEGG SGL rom m/frokost 290PLN per døgn, DBL rom m/frokost 340PLN per døgn
! Flybilletter ikke inkludert !
*Fly (ikke inkl.) til Gdansk
Sopot er en kort taxitur fra flyplassen (ca. 150kr)

Send påmelding og spørsmål til
[email protected]