Agnes

Yoga har alltid vært en stor del av mitt liv. Selv om jeg har en universitetsutdannelse og hadde hatt en daglig jobb er11214234_1140572582623168_6651524792673214920_n det bare på min matte jeg opplever en ekte oppfyllelse og tilfredshet. Det var i 2011 da jeg tilegnet meg til en daglig yoga og mindfulness praksis. Helt siden har jeg trent med instruktører av ulike yogabakgrunn og prøvd forskjellige yogastiler som har hjulpet meg å utvikle som en lærer og skape min egen måte å undervise på. Etterhvert ble det åpenbart at den eneste veien jeg kunne ta var å slutte jobben min, reise til Asia til å få en yogalarerutdannelse og begyne å dele min lidenskap med alle de som er tiltrukket til yoga, mindfulness og en sunn livsstil.

Jeg er sertifisert av YogaAlliance – RYT 200. I tillegg, har jeg Pilates instruktørutdannelse og er barne- og ungdomsyogalærer med kurs i Yoga for kids®.

 

 

dette synes studenter

Jeg opplevde deg som en yogi som er trygg på seg selv allerede fra første timen jeg var med på i høst 2014. Du har God kunnskap om yoga og yoga anatomi . Viser stor forståelse og respekt for dine “klienter” ved å tilpasse timen til den enkelte og å huske hver og en . Jeg har blitt veldig inspirert av deg til å praktisere mer yoga og forstått at selv om jeg har hofteproblemer finnes der alltid en annen posisjon, -never give up, just practice and soon you will rise :) Takk!

-Sandra

Agnes er en dedikert instruktør, enten du møter henne på en PT-time eller i en gruppe på Elixia eller hos YourYoga. Hun får deg til føle deg avslappet, og er opptatt av at øvelsene tilpasses det nivået du befinner deg på – og hva som føles riktig for deg og kroppen din. Hun er flink til å variere timene. En positiv, glad og inspirerende yogalærer.

-Mann, Oslo

Jeg begynte med Yoga PT-timer hos Agnes etter å ha vært på flere hennes gruppetimer. Uansett om du vil praktisere yoga alene eller i gruppe anbefaler jeg Agnes på det varmeste. Selv begynte jeg med PT-timer for å få større utbytte av yogaklassene jeg pleier å gå til, og for å lære å praktisere yoga tilpasset min kropp. Etter dette har jeg blitt mye tyggere og mer bevisst i yogapraksisen min, og jeg opplever stor progresjon når det gjelder de fysiske ferdighetene. Agnes er flink til å se mine individuelle behov og ønsker, og hun stiller alltid med nye, men nøye utvalgte utfordringer når vi møtes til ny time. Yoga med Agnes er dessuten veldig hyggelig, noe som er viktig for meg når jeg skal ta meg tid til yoga-timer i en ellers travel hverdag.

-Maiken

Jeg har hatt gleden av å trene Yoga med Agnes i et år nå. Hun har alltid forberedt en utfordrende flyt til timene sine, som hun guider oss gjennom med trygge og gode instruksjoner. Hun er flink til å tilpasse nivået på timene, slik at alle blir utfordret litt, uansett fysisk form. Jeg gleder meg alltid til neste time!

-Thomas (43)

Det finnes nesten ikke ord for å beskrive praksisen med Agnes. Den må oppleves! Dels er det hennes tilstedeværelse, dels tankefulle tilnærmelse til flyt og bevegelse, hennes barmhjertige oppfølging av den enkelte, hva hun bringer ut av hver og en i yogarommet. Har du mulighet til å praktisere med Agnes, ikke nøl, du vil sitte igjen med en følelse av takknemmelighet over din egen eksistens, nestekjærlighet for medmennesker og et kjempelett og rolig sinne!

-Kristian